home » Pechhulp Nieuws » ANWB Pechhulp in Europa nu met korting!

ANWB Pechhulp in Europa nu met korting!

ANWB Pechhulp in Europa nu € 20,- korting

Ga zorgeloos de weg op met Wegenwacht van de ANWB. Met meer 7.000 wegenwachten in Europa is de beste pechhulp altijd dichtbij en doet de ANWB  er alles aan om je auto ter plekke te repareren. Nu € 20,- korting op Wegenwacht Europa Standaard.

  • Dag en nacht hulp van onze Alarmcentrale
  • De beste pechhulp altijd dichtbij met 7.000 wegenwachten in Europa
  • Geen voorrij- en sleepkosten

Wil je ook buiten Nederland pechhulp voor je caravan, camper of vouwwagen?

Bij pech in Nederland aan je caravan, vouwwagen of camper komt de ANWB je gewoon helpen. Ga je naar het buitenland met de caravan of vouwwagen, kies dan bij jouw bestelling Aanhangwagen Service Buitenland (14,-). Ga je met de camper naar het buitenland kies dan Kampeerauto Service Buitenland (22,-) bij je bestelling.

In welke landen heb je recht op pechhulp met Wegenwacht Europa Service?

Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (m.u.v. de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië,  Slovenië, Slowakije, Spanje (m.u.v. de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechische Republiek, Turkije (tot de Bosporus), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland. Wil je alleen pechhulp in Nederland, bekijk dan de Nederland Wegenwacht Service pakketten.

Buiten Europa op vakantie?

Als je met de auto of motor buiten Europa op vakantie gaat, bijvoorbeeld naar de VS, Australië, Marokko of Turkije, kun je hiervoor ook pechhulp afsluiten. Je kunt dan vanuit bijna de hele wereld een beroep doen op de pechhulp van de ANWB Alarmcentrale en buitenlandse steunpunten. Lees meer over pechhulp buiten Europa.

Wegenwacht voor de Zaak

Pech in het buitenland is extra vervelend. Met Wegenwacht voor de Zaak ben je snel weer op weg in je eigen auto. Met het zakelijke lidmaatschap ben je ook voor de vakantie verzekerd van pechhulp. Nu met korting.

 

 

Deel dit: